HR-stöd 

 

Vi är det självklara HR-stödet för ert arbete inom HR när tid och kunskap inte finns tillgängligt. Vi hjälper er sätta upp struktur och ger ett upplägg på hur strukturen bör se ut, så den både passar er verksamhet och är i linje med lagar och regler. 

Vi erbjuder stöd för ni ska kunna utveckla och effektivisera processer i er organisation. Antingen i en konsultinsats genom överenskomna timmar eller genom interimstöd.

 

Vem passar HR-stöd för?

Lilla bolaget med upp till 20 anställda, som saknar en HR-funktion och behöver göra tillfälliga insatser och saknar kunskap.

Mellanstora bolaget med upp till 70 anställda, som har en HR-funktion och behöver komplettera i specifika frågor och situationer.

Den stora organisationen med över 100 anställda, som behöver tillfällig förstärkning i form av fördjupad expertis inom utbildning, utveckling eller verktyg för effektivisering.

Grupputveckling, konflikthantering, föreläsningar…


Vi har stor erfarenhet av att gå in i organisationer som har fastnat och behöver komma vidare. Det kan handla om konflikthantering, grupputveckling eller omorganisering. Men för att komma framåt är det också viktigt att ta vara på sådant som är bra i verksamheten och motivera medarbetarna – hur tar man vara på kompetens inom företaget? Hur utvecklar man arbetsgruppen? Vi jobbar med teambildning, coachning, ledarskapsstöd, tester, föreläsningar, kortare utbildningar och andra typer av verksamhetsstöd.

 

Kontakta oss gärna och berätta om dina behov, så hjälper vi dig.