"Fokus i nuet ger resultat i framtiden"

 

Vi erbjuder krativa kort- och långsiktiga lösningar för rekytering. Tillsammans förser vi arbetsplatser med dagen- och morgondagens medarbetare. Vi er skapa en god kännedom om ert behov och matchar det med rätt person styrkor, för att etablera god relation med långsiktigt samarbete. 

Vi strävar efter att ha en tydlig öppen kommunikation med dig som kund för att upprätthålla en god och långsiktig relation. Oavsett uppdragets storlek, litet som stort, så är ni i vårt yttersta fokus.

Med hjälp av oss slipper ni en tidskrävande och kostsam rekryteringsprocess med risk för felaktiga beslut. Ni får en smidig hantering både vid uppstart och vid ett avslut. Ni har redan en kandidat ni känner om ni väljer att övergå till en anställning. Ni kan även snabbt täcka upp vid semestrar, ledighet, sjukdom eller arbetstoppar.

Vi är mycket noggranna när vi tar in referenser och registerutdrag. Detsamma gäller vår noggrannhet vid intervjuer, personalens bakgrund och kvalifikationer.

Få hjälp med rekrytering

I rekryteringen så använder vi oss av DISC, som ger oss ett urval med underlag för att finns de mest lämpade personerna baserat på typ av arbetsuppgifter och befattning. Det ger oss information kring en persons beteende i olika situationer som tillsammans med personens praktiska erfarenhet, kunskaper, teoretiska utbildning hjälper oss att finna rätt person som matchar era krav och önskemål king rekrytering och bemanning.

 

Kontakta oss gärna och berätta om dina behov, så hjälper vi dig.